Over ons

Theo Heegsma is de oprichter van Fuse Projects. Met meer dan 10 jaar expertise op het gebied van onderwijs -en kantoorhuisvesting en met het realiseren van meer dan 40 projecten is hij binnen het projectmanagement uw ervaren partner. Als persoon is hij gedreven, oprecht en professioneel en kunt u altijd op hem aan. 

 

FUSE PROJECTS

De kracht van Fuse Projects is dat ieder huisvestingstraject op een geheel eigen -en persoonlijke wijze wordt benaderd, die past bij u als opdrachtgever en bij ons als Fuse Projects. Wij erkennen de kracht van synergie en vertrouwen in onze projecten. Echter dit ontstaat niet vanzelf. Daarom werken wij met een team van professionals, die u dit vertrouwen zullen geven op basis van hun professionaliteit, gedrevenheid en oprechtheid.

Gezamenlijk met u zal ieder project worden gestart met een sessie, waarbij we elkaar echt leren kennen en bepaald wordt welke (persoonlijke) stijl het beste past bij u en het project. Vanuit de benadering van gezamenlijke doelen en resultaten en het vastleggen hiervan, wordt het teamresultaat geborgd.

De professionaliteit ziet u terug in de wijze waarop u wordt meegenomen in dit, wellicht voor u, nieuwe proces. Met een heldere communicatie, duidelijke voortgangsrapportages en een strakke sturing op tijd en geld zijn wij altijd in control. En als wij dat zijn dan, bent u dat ook! 

De menselijke kant wordt door Fuse Projects ook op waarde geschat. Door afdoende tijd voor u vrij te houden, zijn wij in staat u bij te staan gedurende het gehele proces. Daarnaast benaderen wij ieder project alsof het 'onze eigen huisvesting' is, wat zorgt voor extra bevlogenheid en betrokkenheid. 

 

Met deze ingrediënten bloeit ieder project uit tot iets moois wat langdurig stand zal houden!