Nieuws

12 april 2018

VCA gecertificieerd

Met het behalen van het VCA certificaat (VOL) door Theo Heegsma kan FUSE PROJECTS instaan voor de monitoring van de veiligheid op iedere bouwplaats!

 

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

12 april 2018

360 -Analyse Hogeschool Leiden gereed

Hogeschool Leiden zeer tevreden met de 360-analyse van hun huidige huisvesting. Het biedt hen een belangrijke tool voor het verkennen en formuleren van de eisen en wensen op het gebied van huisvesting, waarbij aandacht is voor o.a. de aspecten: ruimte, concepten, functies, organisatie, processen en samenwerking. 

21 februari 2018

Netsupport feestelijk geopend

Na de oplevering van het project, heeft Netsupport het nieuwe kantoor ingebruik genomen. Inmiddels zijn alle verhuisdozen uitgepakt, is iedereen ingewerkt en zijn nieuwe posities ingenomen. Daarmee was het tijd voor een feestelijke opening. Afgelopen week is het nieuwe kantoor van Netsupport dan ook feestelijk geopend, in bijzijn van het voltallig projectteam. 

 

Het nieuwe kantoor, ontworpen door ByNurka architects, kent een frisse en zakelijke uitstraling. Daarbij is specifieke aandacht gegeven aan de leefbaarheid, middels de groenbeleving, een goede akoestiek, extra directe daglichttoetreding en een nieuw installatieconcept. Het nieuwe werkplekconcept sluit aan bij de werkzaamheden van Netsupport en biedt de medewekers de mogelijkheid te kiezen uit een varieteit aan type werkplek, passend bij iedere activiteit.  

 

 

23 oktober 2017

Huisvestingsadvies succesvol afgerond

Fuse Projects heeft Kindergarden de afgelopen periode bijgestaan bij het definieren van haar huisvestingsconcept. In een visiedocument is het DNA van Kindergarden vastgelegd, waarmee het nu een waardevol document vormt voor de gehele organisatie. Het resultaat is totstandgekomen op basis van een goede samenwerking tussen Kindergarden en Fuse Projects en is een product waar iedereen trots op mag zijn! 

14 september 2017

Fuse Projects heeft kick off bij Junis

9 september j.l. had Fuse Projects de kick-off bij Junis kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Fuse Projects is gevraagd het procesmanagement te verzorgen voor de aanpassing van alle vestigingen van Junis, waarbij gewerkt zal worden in een bouwteam construct. De focus van het project zal zich met name richten op de update van de technische installaties. Wij danken Junis voor het vertrouwen en gaan er een succes van maken!

20 juni 2017

re-born en Fuse Projects slaan de handen ineen

Met veel trots kan Fuse Projects melden een samenwerkingsverband te zijn aangegaan met re-born Circular Real Estate. Middels deze samenwerking kan Fuse Projects een duurzame invulling geven aan haar huisvestingsprojecten.  Een lang gewenste ambitie kan hiermee worden ingevuld! Saman en Niels we gaan een duurzame en circulaire toekomst tegemoet en dank voor het vertrouwen in Fuse Projects!

22 mei 2017

Fuse Projects gaat Hogeschool Leiden ondersteunen bij de herhuisvesting

Met dank aan TROTS Consultancy & Detachering is overeenstemming bereikt over een samenwerking tussen de Hogeschool Leiden en Fuse Projects. Met een spannend herhuivestingsprogramma op komst, zal in eerste instantie ondersteuning worden geboden aan het projectteam als huisvestingsadviseur. Fuse Projects kijkt uit naar de samenwerking met dit enthousiaste huisvestingsteam!

17 mei 2017

Kindergarden en Fuse Projects slaan de handen ineen

Fuse Projects kijkt uit naar de samenwerking met het inspirerende team van Kindergarden. In de rol van huisvestingsadviseur wordt in samenwerking met de interne architect van Kindergarden gewerkt aan het vastleggen van het DNA van Kindergarden in een visiedocument. Wellicht kan Fuse Projects in de nabije toekomst nog een bijdrage leveren aan de verwachte groei van het aantal kinderdagverblijven! Opdracht via TROTS Consultancy & Detachering

10 april 2017

Project Netsupport opgeleverd naar tevredenheid!

In samenwerking met ByNurka en Noa architecten is de uitbreiding van het kantoor van Netsupport een feit geworden. Modern en met een goed gevoel voor waar Netsupport voor staat, mag het eindresultaat er zijn. Nu nog de laatste loodjes afronden! Wij wensen Netsupport alvast heel veel werkplezier en trotsheid toe met dit pareltje van een kantoor in Leeuwarden.