Groen doen

Fuse Projects is ook begaan met de toekomst van Nederland. Hoe staat bouwend Nederland ervoor over een jaar of 50? Om daar antwoord op te kunnen geven, moeten vragen gesteld worden als:  wat kan circulaire economie voor de ruimtelijke toekomst van Nederland betekenen? En hoe creëren we flexibiliteit in onze gebouwen, zodat ze ten allen tijde aanpasbaar zijn? En welke huidige en toekomstige slimme duurzame oplossingen zijn te integreren in de huisvestingstrajecten?

 

Fuse Projects wil hier dan ook niet aan voorbij gaan en heeft daarom een groene partner gezocht en gevonden:   re-born B.V. I Circular Real Estate.

 

re-born B.V. I Circular Real Estate (her)ontwikkelt gebouwen en gebieden voor onderwijs, zorg, cultuur, wonen en werken. Dit volgens hun eigen visie Toekomstgericht & Circulair. Toekomstgericht kunnen gebouwen zich hierdoor aanpassen aan veranderende omstandigheden en/of technieken. Circulair kunnen alle materialen in gebouwen worden hergebruiken. Dit is zowel goed voor het milieu als goed voor de portemonnee. Met behulp van de nieuwste technieken: sensoren, datamining, 3D BIM modellen en grondstoffenpaspoorten kan men continu meten, analyseren en optimaliseren. Op deze manier zijn 're-born' gebouwen steeds slimmer, gezonder en duurzamer.

 

Fuse Projects kan zich hiermee geheel vereenzelvigen en is dan ook blij deze partner te hebben gevonden.