Diensten

Fuse Projects is uw all round partner voor al uw huisvestingsvraagstukken en projecten

 

ADVIES

Twijfelt u tussen het betrekken van een nieuwe locatie en het opfrissen of verbouwen van uw huidige huisvesting? Uw organisatie heeft wel enige ervaring met verbouwingen, maar u staat nu voor een grotere en complexere uitdaging?  U heeft behoefte om te klankborden over uw huisvestingsplannen voor de komende jaren?

Wij staan voor uw klaar en komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

(BOUW)MANAGEMENT

U weet dat een verbouwproject aanstaande is, echter uw organisatie heeft niet de kennis en knowhow om dit proces te begeleiden. De interne projectorganisatie moet worden ingericht, het budget en de planning moet worden bepaald, een architect en diverse adviseurs moeten worden geselecteerd en de verschillende projectfasen (ontwerp, realisatie en nazorg) moeten worden doorlopen.

Wij zijn hierin de specialist en ontzorgen u graag bij dit proces.

 

FACILITAIR

Wist u, dat u, voordat u uw nieuw opgeleverde huisvesting kunt betrekken, veel zaken moet regelen? Van het aanschaffen van nieuw meubilair tot het organiseren en meeverhuizen van uw huidige inventaris. Het doorgeven van adreswijzigingen tot het aanpassen van de onderhoud -en facilitaire contracten. Wij hebben dit proces al vele malen doorlopen en weten als geen ander, wat er van u wordt verwacht.

WIj bieden graag onze kennis en expertise aan om u hierbij te ondersteunen.